vineri, 7 septembrie 2012

Un altfel de prosop

Mi-am luat jucaria asta in urma cu vreo doua saptamani si-mi pare rau ca nu mi-am mult mai multe.Din nefericire era ultima,din fericire bine ca am luat-o si pe asta.





Mereu m-am confruntat cu situatia de a iesi din dus ,a-mi prinde parul cu un prosop si cand sa ma aplec sa-mi dau cu crema pe corp sa-mi cada prosopul de pe cap.


Aici intervine jucaria asta care are,dupa cum se vede,un nasturel cu care prinzi marginea libera.Ura!Am rezolvat o problema destul de deranjanta,fara sa trebuiasca sa stau nemiscata sau un pozitii incomode numai sa nu-mi cada prosopul.

Probabil exista de mult aceasta jucarie dar eu deabea acum am dat de ea.

Acest prosopel este foarte usor fata de cele clasice(e din microfibra),este absorbant,comod si se spala repede si bine.


L-am folosit si pe post de prosop pentru noptile in care mi-am lasat uleiul de argan pe par pentru a-l hidrata si hrani(asta pentru ca are nevoie...de! e vopsit).A fost foarte bine:nu m-a incomodat,am putut sa ma intorc de pe o parte pe alta fara sa-mi fie frica ca patez perna.

O sa vreau sa-mi mai iau cel putin unul din urmatorul motiv:dupa ce ma samponez,in mod normal mi-e lene sa astept sa se usuce putin parul pentru a-mi pune masca sau balsamul, si asta pentru ca puterea de absorbtie e mai mare cand parul e umed spre uscat(mai ales ca este si cuticula deschisa) decat cand este ud.Asa,imi prind putin parul in prosopul asta,care absoarbe destula apa, pentru 10-20 de secunde,imi pun balsamul,dupa care imi prind prosopul la loc si continui dusul in mod normal.La sfarsit doar dau prosopul la o parte si-mi clatesc bine parul.Rezultatul: parul este mai hidratat pentru ca a stat putin(intre 5 si 10 min) la caldurica sub prosop,in dus.

Prosopelul a costat 7 lei si l-am luat din Liberty Center de la etajul 1.Este un magazin nemtesc cu tot felul de porcarioare,sau mai bine zis chinezarii.Nu aveti cum sa-l ratati.Sper sa innoiasca stocul cat mai curand.
Am mai vazut si pe net(era vreo 2 dolari),probabil este si pe ebay,insa dureaza cam mult pana ajunge.



Un comentariu:

  1. Daca te intereseaza asa ceva compania la care lucrez aduce astfel de prosoape.Da-mi un email pe ego.mircea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere